fbpx

Fshati kosovar që merr pamje mahnitëse në prag të festave të fundvitit

Të rinj të shumtë të këtij fshati janë bashkuar për të punuar që ky fshat të marrë pamje të mrekullueshme edhe këtë herë, sikurse vitet e kaluara.

Fshati po duket mjaftë përrallorë, dedikuar festimit të Krishtlindjeve si dhe Vitit të Ri.