fbpx

Shkruaj ti artikullin tënd

* Shkruaj ti artikullin tënd është kategoria më e re e idjoti.com. Miratimi i një artikulli kalon disa faza. Faza e parë është një filtër robotik i cili kërkon për fjalë te pahijshme (ofenduese ose raciste) e cila e eleminon automatikisht artikullin. Faza e dytë është ajo e redaktimit, siç mund të jenë korrigjime drejtshkrimore. Dhe faza përfundimtare është ajo e postimit. Në rast se dëshironi qe postimi juaj të jetë anonim, ju lutem citojeni ne fund te artikullit. Në momentin që artikulli juaj postohet do të njoftoheni me një email në adresën e dhënë.