fbpx

Mirëmëngjesi me Dvoranin – Nga Haxhi Isufi

Miremengjesi me “Dvoranin

Sapo ndoqa në një televizion telefonata me publikun në lidhje me mandatin e Dvoranit. Shumica e telefonuesve pyetnin se me çfarë pune meret ky Dvorani. Njëri kujtonte se merej me pensionet, një tjetër e kujtonte për deputet, por kishte dhe disa që e dinin se Dvorani ishte mjek tek infektivi si specialist per Covid-19. I çuditshëm qe një telefonues kur tha se Dvoranin nuk e do Rama se ai është demokrat që me levizjen studentorene të 90-s. U mundua shumë drejtuesi i emisionit të sqaronte se Dvorani është i KLGJ-së, por i erdhi fundi emisionit dhe me kaq debati mbaroi. Këto tema në kohe Pandemie mua më pëlqejnë shumë, sidomos kur ato i drejton një kompetent i cili sapo gdhin e ka mendjen tek politika.