fbpx

UEFA përzgjedh stadiumin Air Albania për kompeticionin e saj të ri

Stadiumi Air Albania është përzgjedhur nga UEFA për finalen e Conference League

Conference League është kompeticioni i tret nga UEFA që organizohet pas Champions League dhe Europa League. Ai do të nisë nga sezoni 2021-2022 dhe finalja e parë do të bëhet në Air Albania

Vendimi pritet te zyrtarizohet nesër nga Komiteti Ekzekutiv i UEFA-s.